Două persoane reţinute pentru operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive la Tulcea

Două persoane au fost reţinute de către procurorii DIICOT Tulcea pentru operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, informează un comunicat de presă. 

"Din investigaţiile efectuate în cauză s-a constatat că, în perioada aprilie - iulie 2019, inculpaţii L.I.C. şi R.V.A. au cumpărat de pe raza teritorială a municipiilor Galaţi şi Constanţa produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe care le-au transportat şi comercializat tinerilor din municipiul Tulcea. Cu ocazia organizării unei acţiuni de prindere în flagrant, la data de 15.07.2019, inculpatul L.I.C. a fost surprins în timp ce a comercializat o doză cu fragmente vegetale, ambalată în staniol, contra sumei de 100 lei", precizează sursa citată.

Procurorii DIICOT Tulcea au organizat o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, unul dintre ei fiind oprit împreună cu o altă persoană, în timp ce se întorceau cu un autoturism din municipiul Galaţi, de unde au cumpărat produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în vederea comercializării.

"Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în partea stângă a scaunului din dreapta faţă, în zona unde se introduce centura de siguranţă într-un spaţiu din plastic, a fost identificată o folie din celofan conţinând un fragment vegetal de culoare verde - oliv, cu miros şi aspect specific de cannabis. De asemenea, cu ocazia percheziţiei corporale a fost identificată asupra suspectei M.A.M. o punguţă cu o substanţă pulverulentă de culoare alb-rozaliu", a mai arătat DIICOT.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Tulcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel