Două tinere din Constanța au murit, spulberate de un șofer beat

FOTO cu rol ilustrativ: ISU Vâlcea
FOTO cu rol ilustrativ: ISU Vâlcea

Două tinere au murit într-un cumplit accident rutier, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat aflat sub influența alcoolului.

Citește și: OUG84 a pus pe jar șoferii din România. Motivul pentru care Germania are toleranță la alcool prin lege pentru șoferi

Două tinere au murit în urma coliziunii între două autoturisme, în noaptea de marți spre miercuri, pe DN 38, între localitățile Agigea și Techirghiol, unul dintre autovehiculele implicate fiind condus de un bărbat aflat sub influența alcoolului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la data de 16 octombrie, la puțin timp după miezul nopții, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 38, în afara localității Agigea.

”Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule.

Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezența unor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanța, notează Agerpres.

Șoferul, dus la spital pentru probele biologice

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge. Cercetările polițiștilor în acest caz sunt în derulare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare, un altul de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Cele două tinere au fost găsite în stop cardio-respirator, intervențiile cadrelor medicale pentru a le resuscita fiind zadarnice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel