Dovleceii cu ouă ochiuri la cuptor sunt mai gustoși decât ai fi tentat să crezi. Se pregătesc foarte ușor, iar rezultatul îi va încânta pe cei dragi.
Ingrediente
4 dovlecei potriviţi
8 ouă
50 gr. de caşcaval
2 linguri de unt
1 legătură de mărar şi/sau pătrunjel – după gust
sare şi piper după gust
Dovleceii se spală bine, se taie în jumătate pe lungime, se scoate miezul şi se lasă la scurs. Se aşază jumătăţile de dovlecel într-o tavă unsă cu unt şi se pune în fiecare câte un ou crud, scrie acasalaromani.ro. Se presară deasupra sare, piper, mărar tocat şi caşcaval ras, apoi se toarnă o ceaşcă de apă sau de supă şi se dă totul la cuptor pentru 15 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu