Dovlecei pane de post, cu usturoi. Cel mai simplu preparat, în perioada postului. Gust excelent!

Dovleceii pane de post, cu usturoi, se pregătesc foarte ușor și reprezintă un preparat perfect pentru perioada de postire.

Ingrediente

doi sau trei dovlecei

patru căţei de usturoi pisaţi

o ceaşcă de făină

ulei

sare şi piper după gust

patru linguri de muştar

patru linguri de apă

mărar proaspăt tocat

Vezi și: Plăcintă cu legume. Rețeta de post de care nu te mai saturi

Cum se prepară

Spală dovleceii, taie-le capetele şi feliază-i. Îi poţi lasă cu coajă sau îi poţi curată, în funcţie de preferinţe. Amestecă într-un bol făină, muştarul, sarea, piperul şi apa, până când compoziţia se omogenizează, scrie divahair.ro. Trece feliile de dovlecel prin mix şi pune-le la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.

Întoarce bucăţile de pe-o parte pe cealaltă, astfel încât să se prăjească uniform. Când culoarea lor s-a schimbat complet, devenind aurie, îi poţi scoate din tigaie şi îi poţi pune pe o farfurie. Dovleceii pane de post se servesc cu usturoi pisat şi cu mărar proaspăt tocat.

Vezi și: Chiftele de post. Cel mai delicios preparat. Rețeta rapidă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel