EXCLUSIV  Dr. Herman Berkovits, după atacul din Israel: „Tremur. Nu știu ce se întâmplă și unde este”. Telefonul care l-a eliberat

Herman Berkovits
Herman Berkovits

Sunt clipe grele pentru Dr. Herman Berkovits, medicul şi prietenul lui Benjamin Netanyahu, premier al Israelului.

Dr. Herman Berkovits este obișnuit cu traiul în teroare. Se află în Israel de aproximativ jumătate de secol. În această zi nefastă, după groaznicul atac din Israel, ne-a acordat un interviu din adăpost. Ne-a spus, printre altele, că are o nepoată luptătoare. Tremură toată ziua pentru ea, nu știe unde este. Se mai liniștește când îl sună, așa cum s-a întâmplat și astăzi.

„Bunicule, sunt bine, te iubesc. O să fie totul bine!”

„Am o nepoată luptătoare. Vă dați seama cum tremur pentru ea. Nu știu ce se întâmplă cu ea și unde este. Dar astăzi mi-a dat un telefon să mă liniștească. Mi-a zis: „bunicule, sunt bine, te iubesc. O să fie totul bine!”

Vă dați seama cum a fost... Mi-a eliberat puțin din îngrijorare. Dar așa este la noi. Sunt copiii noștri care fac Armată. (...) La noi, fiecare deces este o tragedie”, a spus Dr. Herman Berkovits la DC News și DC News TV.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

VEZI ȘI: Dr. Herman Berkovits, interviu din adăpost, după atacurile din Israel. Cum sunt aceste „încăperi”: Acum e obligatoriu să le facem așa, nu ca pe vremuri / video - https://www.dcnews.ro/dr-herman-berkovits-interviu-din-adapost-dupa-atacurile-din-israel-cum-sunt-aceste-incaperi-acum-e-obligatoriu-sa-le-facem-asa-nu-ca-pe-vremuri-video_933259.html

Doctor Herman Berkovits s-a născut la Târgu Lăpuș, în județul Maramureș, în 1947 și a urmat cursurile Facultății de Medicină din Cluj-Napoca.

Dr. Herman Berkovits este o personalitate marcantă a lumii contemporane în domeniul ştiinţelor medicale, care se bucură de prestigiu atât în Israel, cât şi la nivel internaţional.

Absolvent al Facultății de Medicină din Cluj în 1971, a profesat ca medic generalist în județele Mureș și Suceava, iar ulterior în perioada 1975-1981 a avut o specializare în două spitale renumite din Ierusalim.

În perioada 1981-1985 a fost medic pediatru la Spitalul Bikur Holim din Ierusalim și, prin muncă asiduă, a reușit să înființeze propria clinică de medicină generală și pediatrie din orașul Israel.

Ca recunoaştere a valorii activităţii sale profesionale, Herman Berkovits a fost desemnat, din anul 2009, medicul personal al premierului Benjamin Netanyahu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel