EXCLUSIV  Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, previziune dură pentru Europa după atacurile asupra Israelului / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, a vorbit pentru DC News despre situația în care se va afla Europa în următorii ani, având în vedere contextul războiului dintre Israel și Hamas.

'De mult timp spun asta! Acești radicali Hamas nu sunt împotriva evreilor. Creștinismul încă nu înțelege acest lucru și o să îl înțeleagă, din păcate, peste 10-15 ani. Ei vor să conducă în toată lumea. Vedeți ce demonstrații ale musulmanilor sunt astăzi în Europa. Îmi e milă de Europa. Dacă astăzi sunt aceste demonstrații, dar ce va fi peste 10-15 ani când va fi o jumătate de Europă musulmană. Va fi o tragedie mare. Uitați-vă ce s-a întâmplat la Paris în urmă cu câteva zile. A fost decapitat un profesor de către un musulman. Așa va fi în continuare!',  a spus Dr. Herman Berkovits.

'Acesta este cultul pe care ei îl învață, de mici copii! Iau copii de 9-10 ani și îi învață să tragă cu arma, să aibă ură față de evrei și de creștini! Nici nu vreți să auziți acest lucru! Și noi, israelienii, am crezut la fel, tot timpul, despre 'pacea' care poate să iasă din acești oameni. Dar, vedeți, pacea cu ei este arma! Vor să ne elimine! Musulmanii vor să domine lumea și o vor domina, din păcate, în 20-40 de ani, după părerea mea!', a spus Dr. Herman Berkovits, la interviurile DC News.

VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel