"Dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? E blasfemie!" După ce a văzut imaginile cu Loredana Groza sărutând picioarele fostului său soţ, Mariana Moculescu a luat foc

colaj: Facebook, captură video
colaj: Facebook, captură video

Fosta soţie a lui Horia Moculescu s-a făcut foc şi pară după ce văzut-o pe Loredana Groza îngenunchind la picioarele fostului său soţ, în faţa publicului de la Festivalul Mamaia.

Recent, Loredana Groza a participat la Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia, unde în ultima seară a oferit un recital impresionant alături de formația sa. Momentul care a adus bucurie profundă artistei și a stârnit admiraţia publicului a fost colaborarea pe scenă cu Horia Moculescu. La finalul interpretării, Loredana a surprins pe toată lumea cu un gest neașteptat, exprimându-și adorația absolută față de compozitor: s-a aplecat şi i-a sărutat picioarele. Imaginile au ajuns virale.

Mariana Moculescu nu a putut să nu reacționeze și a criticat aspru gestul făcut de artistă, pe care l-a considerat cu totul nepotrivit față de fostul ei soț. Cu un ton plin de ironie, Mariana Moculescu a dezvăluit că sursele comportamentului "deviant" al Loredanei Groza includ recentele sale călătorii în India și învățăturile budiste. De asemenea, a criticat vehement manifestările artistice ale Loredanei de la începutul carierei, susținând că aceasta s-a făcut de râs pe scenele din Italia, motiv pentru care s-a întors "cu coada între picioare" în România, conform spuselor sale.

„...Dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!  Prin anii '90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia...

Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat... practic fără niciun strop de voce...Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood.  Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli...", a scris Mariana Moculescu pe o reţea de socializare.

Citeşte şi Loredana Groza, gest emoționant la Festivalul de la Mamaia. A îngenuncheat în faţa lui Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele (VIDEO)

                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel