Dragnea, condamnat. Maria Vasii: Lipsa de curaj se întoarce ca un tăvălug împotriva sa

Maria Vasii
Maria Vasii

Avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în alt dosar, a făcut o serie de precizări importante după ce liderul PSD a fost condamnat joi.

"Aici era o abatere care ținea de dreptul muncii. Și se puteau rezolva lucrurile la nivelul administrativ, fără să se ajungă la acuzație penală. Și abateri care, într-adevăr, trec din sfera contravențională a dreptului muncii și ajung în sfera de aplicare a normelor penale.

Iată, așadar, că eleganța politică a domnului Dragnea, respectiv faptul că nu a avut poate mai mult curaj în a impune un proces legislativ care se pună în acord legea cu decizia Curții Constituționale se întoarce acum ca un tăvălug împotriva sa și împotriva celor care au fost condamnați pe o normă incertă. Dovadă și această opinie contrară pe care ați semnalat-o în cuprinsul deciziei de ieri", a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, vineri, 22 iunie, Maria Vasii.

Decizia magistraților

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Decizia nu e definitivă.

Vezi și: Decizii DNA. Oana Zamfir, cu lacrimi în ochi: Momentul acesta e foarte greu pentru mine


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel