EXCLUSIV  Dragnea face marele pas după ce a rupt Internetul: Am sărit de 36 milioane de vizualizări / video

Inquam Photos / Silviu Filip
Inquam Photos / Silviu Filip

De ce Liviu Dragnea nu a mai postat rețete online, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme?

Politicianul ne-a zis că a fost „ocupat cu altceva”, dar acum va reveni cu rețete. Și nu doar atât! Liviu Dragnea trece la nivelul următor: va avea și un podcast.

„Voi reveni cu emisiunile culinare, dar am făcut o pauză pentru că am fost ocupat cu altceva”, a zis Liviu Dragnea la DC News și DC News TV, moment în care Răzvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii „Ce se întâmplă”, l-a întrebat: „Păi și ce au mâncat, între timp, cetățenii, dacă nu a gătit Liviu Dragnea?”

„Românii au mâncat ce le-a gătit Guvernul. Voi reveni cu rețetele, dar voi începe și un podcast. Care vor fi temele abordate? Subiecte la zi din România și nu numai, dar nu culinare”, a spus Liviu Dragnea.

„Eu nu sunt bucătar șef. Nu am școală de bucătari. Nu vreau să mă angajez mare chef la vreun mare restaurant. Nu vreau să fac bani din chestia aceasta. Pur și simplu este o plăcere pe care am expus-o publicului. Cine vrea să se uite, bine, cine nu vrea să se uite, nu. Am sărit de 36 milioane de vizualizări într-o lună. Este o cifră interesantă”, a spus Liviu Dragnea.

„Și Tzancă Uraganu este invidios pe dumneavoastră”, a zis și Bogdan Chirieac.

Vedeți emisiunea integrală aici:

Youtube video image

VEZI ȘI: Guvernul creşte taxele, dar doar pentru românii simpli. OMV, iertată de o taxă de 1 miliard de euro. Liviu Dragnea: Nu au curaj să vorbească despre asta - https://www.dcnews.ro/guvernul-creste-taxele-dar-doar-pentru-romanii-simpli-omv-iertata-de-o-taxa-de-1-miliard-de-euro-liviu-dragnea-nu-au-curaj-sa-vorbeasca-despre-asta_925074.html

VEZI ȘI: Ce măsuri fiscale ar lua acum Liviu Dragnea pentru mai mulți bani la buget. ”Știți ceva, ați dus-o bine? Nu o mai duceți!” - https://www.dcnews.ro/ce-masuri-fiscale-ar-lua-acum-liviu-dragnea-pentru-mai-multi-bani-la-buget-stiti-ceva-ati-dus-o-bine-nu-o-mai-duceti_925069.html

CITEȘTE ȘI: Pulpă de vită la cuptor, rețeta delicioasă a lui Liviu Dragnea / video

Liviu Dragnea vă propune o nouă rețetă delicioasă.

Liviu Dragnea vă invită la o pulpă de vită la cuptor. 

„Astăzi vă prezentăm o rețetă delicioasă de "Pulpă de vită la cuptor", pregătită cu ingrediente proaspete și iubire.

Ingrediente - Pulpă de vită la cuptor:

-Pulpă de vită


-Ulei


-Sare


-Rozmarin


-Piper


-Cimbru


-Apă


-Vin


-Slănină


-Dafin

De asemenea, puteți urmări pagina noastră de Facebook și contul nostru de Instagram si Tik-Tok pentru a descoperi mai multe rețete delicioase și pentru a fi la curent cu cele mai recente actualizări. Vă mulțumim pentru urmărirea noastră și sperăm să vă placă acest videoclip!”, a scris Liviu Dragnea.

Cum se prepară vedeți aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel