Dragoș Coste, fost membru USR Ilfov, a scris un mesaj șocant pe Facebook, după tragedia din Caracal și scena cu fata plină de sânge de la Galați, dar nu este prima dată când oripilează opinia publică.
Iată ce mesaj a postat acum Dragoș Coste:
În 2016, pe Softpedia au fost publicate capturi foto cu mai multe comentarii care au fost făcute pe Facebook de Dragoș Coste. Mai mulți internauți au spus că mesajele politicianului au fost șterse la scurt timp de la publicare. Din comentarii reieșea faptul că lui Dragoș Coste nu i-ar păsa prea mult de români dacă ar ajunge la guvernare. Discuția pe Facebook a început de la o dispută despre Uber și taximetriști.
"Mi se rupe de ce vrea unul și altul. Nu "publicul". Publicul se conformează legislației în vigoare. Noi decidem cum e bine și frumos, apoi punem în practică", "Pe scurt - legiferare și control din partea statului. Un stat mai puternic. Nu liberalizare și lăsat fiecare de capul lui. Prea multă vreme a fost România un sat fără câini, fiecare face ce vrea, fiecare trăiește "în democrație", a scris Dragoș Coste la acel moment.
El a fost aspru criticat pe Softpedia unde internauții au spus că ar trebui să fie retras din cursa electorală după postările avute pe Facebook.
1. "Chestia cu "noi decidem" intamplandu-se dupa ce "USR sau alesii sai ar ajunge intr-o pozitie de decizie" (citat din acelasi personaj).
Sincer sa fiu, cand am inceput sa citesc eram absolut convins ca e doar un troll (incepuse cu a afirma ca la ei in USR e oricum fiecare cu a lu' ma-sa). Chiar nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca de fapt chiar e candidat, apare pe afise, etc.
Daca deja din postura de candidat printre altii intr-un partid care sa fim seriosi nu va obtine majoritatea absoluta iti permiti asemenea "arogante", nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar face daca ar ajunge cumva cu adevarat la putere.
Avand in vedere ca asta se intampla pe la pranz, nu cred ca ar avea nici scuza (vorba vine) ca se uita prin fundul vreunui pahar cand debita chestiile astea.
Sincer sa fiu, inca sper ca maine sau hai in cateva zile sa aud ca l-au debarcat din USR, ca altfel o sa-mi reconsider radical parerea despre cat de reala e alternativa asta".
2. "Candidatul și-a sters postările fasciste. Poate ne face un pustiu de bine si isi sterge si candidatura". Vedeți pe Softpedia ce au scris oamenii despre Dragoș Ioan Coste și postările acestuia de pe Facebook.
Dragoș Ioan Coste, reacție la "revolta" de pe Softpedia
"Contextul, verificabil a fost următorul: Ovidiu Neacșu, un amic, a propus liberalizarea taximetrelor și a cerut opinia unui număr de colegi de la diferite partide. Asta a fost situația ipotetică pe care ne-a cerut să o comentăm. Opinia mea a fost că dacă ar apărea situația în care eu aș ajunge într-o poziție de control politic, deci de a putea lua o decizie referitoare la taxiuri, prin prisma puterii și alegerii pe care o dă o poziție de parlamentar, aș încerca să promovez o legislație strictă, care să oblige firmele de taxiuri și taximetriștii particulari să nu utilizeze mașini vechi, să ridice standardele de siguranță și de curățenie pentru clienți, sub presiunea unor sancțiuni legale", ne-a spus Dragoș Coste.
"Politicienii încearcă să facă legi bune pentru toți cetățenii, pentru toți oamenii. Sunt aleși prin vot democratic încât să li se deroge această responsabilitate - de a legifera. În momentul în care votezi, acorzi unui politician, sau unui partid - încrederea în a da legi, bune, încat tu să trăiești mai bine, să ai mai multe drepturi etc", ne-a mai zis Dragoș Coste.
"Prin urmare, o dată ce faci asta, nu poți ca în mod simultan să legiferezi și tu, și "oamenii". E o contradicție în termeni, logică. De unde cred că s-a scos din context și a rămas doar "lui Dragoș nu-i păsa de oameni". Oamenii se vor plânge tot timpul, unii vor fi de acord cu anumite inițiative legislative, alții vor fi împotrivă. Mi se pare normal și firesc.
Eu nu retrag ce am scris, cred că dacă aș avea șansa reală să schimb lucrurile în legislația legată de taximetrie-aș face-o, oricâte critici mi-aș atrage din partea internauților sau altor categorii. Pot fi considerat "de stânga", dar îmi mențin opinia fermă că transportul în comun și serviciile publice, cum este și taximetria, trebuie reformate încât toți cei care apelăm la taxiuri să ne simțim protejați, să călătorim în siguranță și confort, chiar dacă rezistența sistemului și promotorii liberalizării ar fi împotrivă", a mai declarat Dragoș Coste, la acea vreme candidat USR, filiala Ilfov, pentru Senat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News