Dragoș Dumitriu, fost deputat și jurnalist Sputnik, a murit

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

A murit Dragoș Dumitriu, fost deputat și jurnalist Sputnik.

Fostul deputat Dragoș Petre Dumitriu s-a stins din viață în urma unui infarct post-Covid. Publicația Sputnik, acolo unde acesta lucra ca jurnalist, a anunțat decesul. 

Dragoș Dumitriu a fost membru al grupurilor PRM și PC în legislatura 2004-2008.

Potrivit Jurnalul de Argeș, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună. El a murit la vârsta de 57 de ani, după un infarct post-Covid-19.

„Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului!

Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!

Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el.

Dumnezeu să îl odihnească!

Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, a anunțat Redacția Sputnik.

VEZI ȘI: BILANȚ Covid-19 - 14 noiembrie 2021. Numărul infectărilor și deceselor în România. Procent uriaș de decese la pacienții nevaccinați

Până astăzi, 14 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.742.304 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.694 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.578.707 pacienți au fost declarați vindecați.  

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.021 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 48 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

În intervalul 13.11.2021 (10:00) – 14.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 233 de decese (106 bărbați și 127 femei), din care 10 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj,  Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu,  Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel