Dragoș Moștenescu a RĂBUFNIT după ce s-a zvonit că a MURIT. Prima reacție după viralul revoltător

Sursă foto: Dragoș Moștenescu, facebook
Sursă foto: Dragoș Moștenescu, facebook

Dragoș Moștenescu a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că a murit.

Dragoș Moștenescu a avut o primă reacție după ce s-a zvonit, pe rețelele de socializare, că a decedat. Pentru a liniști pe toată lumea care s-a panicat la vederea imaginilor trucate, care au devenit virale, actorul a făcut câteva declarații.

„Am luat-o ca atare, am făcut un mic TikTok de răspuns în care eu sunt viu și mă uit la videoclip. Nu vreau să bag foarte mult în seamă. A făcut înconjurul țării, a ajuns virală, dar nu mă cobor. E dorința de like-uri, ca dovadă că omul a făcut nu știu câte vizionări”, a mărturisit Dragoș Moștenescu, în cadrul emisiunii Star News.

Actorul nu a vrut să discute prea mult despre acest subiect și a făcut haz de necaz. Dragoș Moștenescu s-a filmat în timp ce privea videoclipul de la care a pornit totul, pentru a le arăta tuturor că este viu și totul este bine. Vedeta este de părere că totul a fost trucat pentru like-uri și vizualizări.

Dragoș Moștenescu: încearcă pe toate căile și cu toate mijloacele să atragă atenția

„Este goana după notorietate, după afirmare cu orice preț. Știți cum e, e moda, facem orice, ieșim în pielea goală, vorbim de alții că au murit. Ăștia sunt oamenii, ei încearcă pe toate căile și cu toate mijloacele să atragă atenția. Am văzut și eu pe TikTok și m-au sunat tot felul de rude, prieteni, oameni cunoscuți și necunoscuți, i-am asigurat că sunt ok”, a adăugat actorul.

Dragoș Moștenescu nu este singura vedetă care s-a confruntat cu o asemenea situație. Vlăduța Lupău și Mirela Vaida au fost și ele victimele acestor escrocherii. 

Mirela Vaida: ”Ajungi să mori în fiecare zi”

Prezentatoarea TV de la Acces Direct a declarat în timpul a emisiunii că a aflat de cele întâmplate de la colegii săi. De asemenea, Mirela Vaida a ținut să transmită și un mesaj.

”Important este să dea Dumnezeu să mor numai pe TikTok. Și în viața reală să fiu cât se poate de fericită. Pentru că dacă te pui cu toți nebunii, ca să nu zic altfel, ajungi să mori în fiecare zi”, a spus Mirela la Acces Direct.

Vlăduța Lupău a răbufnit după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK

”Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a transmis Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel