Drăguș, după înfrângerea tricolorilor: Rămâne inspiraţia pe care am putut să o transmitem copiilor

Inquam Photos / Alex Nicodim
Inquam Photos / Alex Nicodim

Denis Drăguş a declarat, marţi seară, după eliminarea tricolorilor de la Euro 2024 în faza optimilor de finală, că echipa naţională a reuşit să aducă speranţă în inimile românilor, în ciuda înfrângerii dureroase.

"E clar că ne doare, ne-am dorit să mergem cât mai departe. Din păcate, ne-am oprit aici, dar cred că am dat totul şi ne bucurăm că am reuşit să facem lumea fericită. Din păcate, nu am putut mai mult, am dat totul pe teren. Suntem un pic supăraţi, am arătat că puteam să ne batem de la egal la egal, chiar să trecem. Senzaţională a fost experienţa. Sunt fără cuvinte pentru tot ce s-a întâmplat aici, suporteri, susţinere... Ceea ce rămâne după acest European este speranţa pe care am dat-o românilor, inspiraţia pe care am putut să o transmitem copiilor", a spus Drăguş, la Pro TV, după rezultatul final al partidei.

Reprezentativa tricoloră, supranumită "Generaţia de Suflet" a fotbalului românesc, a fost eliminată, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, pe Munchen Arena. Deşi echipa a luptat cu determinare, adversarii s-au dovedit a fi prea puternici.

aţionala României a reuşit să ajungă în optimile de finală după ce a câştigat Grupa E, performanţă care a adus multe bucurii suporterilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel