Drăgușin are Anglia la picioare. Ce notă a primit de la BBC după meciul Slovacia - România

BBC îl consideră pe Radu Drăgușin cel mai remarcabil fotbalist al României în meciul cu Slovacia. Iată ce notă a primit de la BBC după meciul Slovacia - România!

România a terminat pe primul loc în Grupa E și a ajuns în optimile de finală la Euro 2024 împreună cu Slovacia, după o remiză spectaculoasă la Frankfurt.

Ondrej Duda a deschis scorul pentru Slovacia în minutul 24, când a scăpat în spatele apărării românești și a marcat cu capul din centrarea precisă a lui Juraj Kucka.

Ambele echipe au arătat o mare determinare în atac, iar România a egalat înainte de pauză, când Răzvan Marin a înscris un penalty puternic în colțul din stânga sus, după ce Ianis Hagi fusese faultat în careu de David Hancko.

România a terminat pe primul loc în grupă, în timp ce Belgia s-a clasat pe locul al doilea după o remiză cu Ucraina, care a fost eliminată.

Drăgușin are Anglia la picioare. Ce notă a primit de la BBC

Radu Drăgușin a fost subiectul elogiilor presei engleze pentru performanța sa impresionantă în meciul România - Slovacia de la Euro 2024. Deși a fost adesea contestat de cârcotași, BBC l-a considerat pe Radu cel mai bun fotbalist al României în acea partidă. Un comentator britanic a remarcat că "Dragonul" a demonstrat o determinare și o pasiune în tricoul naționalei pe care nu le-a arătat niciodată pentru Tottenham.

Radu Drăgușin a obținut o notă excelentă de 8.06 de la BBC, fiind cel mai bine cotat jucător în meciul care s-a încheiat cu scorul de 1-1 între Slovacia și România. Răzvan Marin, autorul golului echipei naționale, a primit o notă de 7.53, iar Ianis Hagi, care a obținut penalty-ul din care s-a marcat golul, a fost notat cu 7.79.

Aceste evaluări reflectă impactul pozitiv al lui Radu Drăgușin în echipa națională a României și recunoașterea sa în presa internațională. Performanța sa de la Euro 2024 a consolidat poziția sa ca unul dintre cei mai promițători jucători din fotbalul românesc, atrăgând aprecierea nu doar a suporterilor, ci și a observatorilor internaționali.

Cu o carieră promițătoare în fața sa, Radu Drăgușin continuă să impresioneze prin evoluțiile sale constante, fiind un exemplu de profesionalism și pasiune pentru tânăra generație de fotbaliști din România.

2. FOTO: Ager... (dragusin--reactie-dupa-infrangerea-in-fata-belgiei-nu-cred-ca-ne-va-da-moraliza-acest-rezultat--suntem-inca-pe-primul-loc_26578600.jpg)

România ajunge în optimile de finală pentru prima dată în mai bine de două decenii

La ultima participare a României în faza eliminatorie a Campionatului European, în vara anului 2000, Ianis Hagi avea mai puțin de doi ani.

Abilitățile sale l-au ajutat să obțină un penalty împotriva Slovaciei, iar el a fost activ pe tot parcursul celor 67 de minute petrecute pe teren. Șutul liber de la 30 de metri al lui Marin a trecut pe lângă poartă, iar Denis Drăguș a trimis o minge pe lângă poartă în timp ce România căuta al doilea gol.

Slovacia a încercat și ea să obțină victoria, cu șutul lui David Strelec din interiorul careului bine apărat de Florin Niță și cu șutul lui Lukas Haraslin care a trecut pe lângă poartă.  La final, atmosfera a fost de sărbătoare pentru ambele tabere.

Selecționerul României, Edward Iordănescu, a fost încântat că echipa sa a câștigat  grupa în fața unui număr mare de fani bucuroși.

"Am crezut în jucători de la început. Avem potențial și personalitate. Am găsit spiritul pe care nu trebuie să-l pierdem niciodată", a declarat el.

"Am fost din nou în spate, dar ne-am întors cu inteligență, inimă și echilibru. Am scris istorie. Aceasta este generația sufletului. Este o generație fantastică.", a mai spus el. 

"Practic întreg stadionul era galben. Mulțumesc tuturor celor de aici și tuturor celor de acasă în România. Sunt sigur că toți sărbătoresc și vor fi mândri.", a spus Edi Iordănescu, potrivit bbc.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel