Dramă la Madrid: Bayern l-a îngenuncheat pe Mourinho - GALERIE FOTO

Real Madrid şi Bayern Munchen au oferit un spectacol de gală în a doua semifinală din Champions League. Real a pornit ca din puşcă şi după 15 minute părea că rezolvase calificarea prin golurile lui Ronaldo. Nemţii tot nemţi nu au abandonat şi au luat cu asalt poarta lui Casillias,iar golul din penalty al lu Robben a venit firesc. Ce a urmat apoi este de povestit nepoţilor. O înfruntare între doi coloşi ai fotbalului care nu s-a putut decide decât la loviturile de departajare. 

Penaltyurile au început cu un şoc. Ronaldo bate primul şi ratează. Spectatorii de pe Bernabeu se frecau la ochi. După Messi a venit şi rândul lui Ronaldo să rateze. Alaba a trasformat sigur pentru Bayern, iar drumul spre finala de la Munchen se netezea.

Pentru Real a urmat un "nou balon de aur". Kaka a tras la fel de slab ca şi Ronaldo, în timp ce Gomez a transformat pentru Bayern. Acela a fost momentul în care Mourinho a picat în genunchi. Marele Mourinho nu mai avea nimic de spus.

În scenă a intrat însă "San Iker". Două penaltyuri apărate iar pentru Real reveneau speranţele. Totul până la execuţia lui Sergio Ramos, care "a tras în plopi" şi a îngropat definitiv visul madrilenilor de a juca mare finală.

Schweinsteiger a avut în faţă lovitura decisivă şi nu a irosit-o, teleportând Bayern în finala care se va disputa acasă, la Munchen, pe 19 mai, împotriva lui Chelsea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel