Drama mamei Mădălinei Manole continuă. Dezvăluiri sfâșietoare

mama-madalina-manole4
mama-madalina-manole4

Chiar dacă Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu trei ani, drama mamei artistei continuă. Într-un interviu acordat recent, cea care a adus-o pe lume pe celebra artistă a făcut niște destănuiri emoționante.

Femeia a spus cuvinte grele despre Petru Mircea şi despre felul în care acesta s-a comportat, atât ca soţ cât şi după moartea Mădălinei Manole.

"Mi-e dor de fetiţa mea că nu ştie nimeni... lacrimi de trei ani şi jumătate. De trei ani şi jumătate stau cu cuţitul în rană şi mi-l mai răsuceşte cineva. Copilul ei creşte daca acel om e tatăl lui... fetița mea mi-a spus că nu este bun să facă.. Şi-a făcut în vitro. Și toată viaţa o să stau cu îndoială până când el se va hotârî să facă ADN-ul. Eu şi mămicuţa lui am contribuit 7 luni la creşterea acestui copil şi ea era fericită", a spus mama Mădălina Manole pentru Romania TV.

"El era nu soţ, era deja stăpânul ei. A pus stăpânire şi pe cariera ei şi pe viaţa ei şi pe copil nu mai spun. După ce a îmbolnăvit-o psihic e şi normal că o fi cedat", a continuat mama artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel