Narcisa Suciu a decis să povestească un episod mai puțin plăcut din viața ei.
Timp de mai bine de un deceniu, artista nu s-a atins de carne, iar acest lucru i-a adus o serie de efecte negative.
Despre dieta în cauză, cântăreața spune că a fost benefică în ceea ce priveşte sistemul său imunitar, dar au fost și lucruri mai puțin plăcute.
"În cei 12 ani cât am fost vegetariană m-am simţit foarte bine, nu am avut probleme de sănătate, ba chiar răcelile mele treceau mai repede decât ale celorlalţi. Totuşi, lipsa B-urilor din alimentaţie şi-a spus cuvântul şi am pierdut cam 70 la sută din păr. De prin 2008 am reînceput să mănânc carne. Aşa cum într-o zi am simţit că nu mai pot să mă ating de ea, nici măcar să o miros, tot aşa într-o zi am putut să o ating şi să o consum", a declarat Narcisa Suciu la "Teo Show".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News