Dreptate pentru investitorul Bucur: Decizia de ultimă oră a instanței pentru plaja Caelia. În final, cine plătește?

Investitorul Plajei Caelia marchează un câștig în instanță. 

Citește și: EXCLUSIV  Investitorul Alin Bucur, forțat să părăsească Plaja Caelia: Mi-au luat banii, mi-au pus lacătul pe ea și acum mă dau afară! / video

Alin Bucur, investitorul român care a încercat să dezvolte ca-n afară Plaja Caelia, pe litoralul românesc, marchează un câștig în instanță, în fața autorităților. 

Conform deciziei instanței de ultim moment, ce poate fi atacată până vineri la Tribunalul București, lui Alin Bucur i-a fost admisă cererea de chemare în judecată a primarului municipiului Constanța și a Direcției Generale Poliția Locală, Serviciul Urmărire Măsuri în Domeniul Construcțiilor. 

De asemenea, cel mai important, a fost decisă suspendarea executării somației de desființare nr. 113586/ 10.06.2026 până la pronunțarea instanței de fond. 

Nu este prima victorie în instanță: EXCLUSIV  Alin Bucur, victorie de etapă în instanță pentru plaja Caelia. ”Cineva are un interes mare. Cineva mă tot blochează și se fac abuzuri”

Investitorul Alin Bucur a încercat să construiască o plajă aparte, prietenă cu natura, dar și cu condițiile de igienă, pe malul Mării Negre, așa cum nu mai există în țara noastră. 

Deși a câștigat acea fâșie de plajă prin licitație și a obținut autorizațiile necesare, el a fost supus unor serii de controale de la diferite instituții ale statului conexe, care i-au blocat investiția. 

Primarul din Constanța, Vergil Chițac, a afirmat într-un interviu acordat DCNews, că investitorul român a avut ghinion, pentru că a început investiția în an electoral. 

”Autorizația a fost perfect legală. Din păcate s-a suprapus cu campania electorală și unii competitori de-ai mei din cursa electorală au considerat că este o temă de exploatat pentru a câștiga voturi. Pun la îndoială o investiție care nu este a mea. Este a Constanței, a constănțenilor, și bineînțeles a investitorului privat. Suntem într-o economie de piață. Omul acela trebuie să câștige bani. Să-și recupereze investiția. Eu vă spun un lucru. Noi am dat o autorizație perfect legală. A intervenit, mă rog, știți de cine este vorba" spune Chițac. Vezi aici

Recent, Alin Bucur ne-a spus că a ajuns la concluzia că i s-a atribuit plaja din greșeală, de aceea s-ar face presiunile asupra sa, nefiind el cel care trebuia să o primească.

Vezi aici: EXCLUSIV  ”Nu eu trebuia să câștig licitația. Mi-au spus că `doi ani stai ca prostul`”. Investitorul Bucur, dezvăluiri despre cine a blocat plaja Caelia

În final, turiștii nu au avut oportunitatea de a se bucura de impresionanta plajă Caelia, însă se ridică întrebarea: dacă - deși foarte târziu - Alin Bucur câștigă, etapă cu etapă, în instanță, cine plătește faptul că această plajă a fost blocată? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel