Drumul de acces spre Vârful Moldoveanu, rupt de o viitură. Turiști, blocați. „Vă rugăm să renunţaţi la toate planurile de acces spre această zonă!”

Fotografie de la Drift Shutterbug: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/2085998/
Fotografie de la Drift Shutterbug: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/2085998/

Drumul de acces spre Vârful Moldoveanu din Masivul Făgăraş a fost rupt de o viitură, a anunţat, duminică, Serviciul Public Salvamont Argeş.

„Drumul spre Stâna lui Burnei pe Valea Rea este rupt la 5 kilometri în amonte de confluenţa cu Zarna! Vă rugăm să renunţaţi la toate planurile de acces spre Moldoveanu”, se arată într-o informare transmisă de Salvamont Argeş.

Conform aceleiaşi surse, salvamontiştii şi alte forţe solicitate în sprijin încearcă să evacueze oamenii rămaşi în partea superioară a drumului. Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf montan din România (2.544 de metri), reprezintă pe timpul verii un punct de atracţie pentru un număr foarte mare de turişti. 

VEZI ȘI:  Autoturism răsturnat pe DN 73; trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 73, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş. Accidentul rutier a avut loc în comuna Stâlpeni, pompierii intervenind cu o autospecială şi o ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„A fost identificat un singur autoturism implicat, care a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat şi a lovit gardul unei proprietăţi”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş. Accidentul s-a soldat cu trei victime, care au fost evaluate şi transportate la spital de către echipajele medicale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel