Dublă sinucidere la Lupeni. S-a aflat care a fost ultima dorință a fetelor

Dublă sinucidere la Lupeni. Ultima dorință a fetelor / Foto: Pixabay
Dublă sinucidere la Lupeni. Ultima dorință a fetelor / Foto: Pixabay

Află în articol care a fost ultima dorință a fetelor care s-au sinucis împreună la Lupeni.

Cele două tinere din Lupeni care s-au sinucis împreună au avut o ultimă dorință. Se pare că anchetatorii au găsit două bilete de adio. Unul, în hainele fetelor. Celălalt, pe clădirea dezafectată, alături de telefoane, pixuri și un pachet de țigări, relatează Antena 3 CNN.

În biletul  de adio găsit pe clădire, cele două fete cereau să fie înmormântate împreună, iar mai jos erau scrise două versuri dintr-o melodie. 

"Am plecat mai repede ca anul 2023", este un alt mesaj de adio lăsata de victime.

Pe lângă aceste două mesaje, adolescentele de clasa a 9-a din Uricani le-au transmis un mesaj și prietenilor înainte de a se arunca de pe clădire. 

"Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!", a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhatsApp. 

VEZI ȘI: Dublă sinucidere la Lupeni. Una din fete a chemat poliția acasă, cu doar câteva ore înainte. Mirela Zivari, psiholog: Avem efectul de tip ciorchine

Ce le-a spus anchetatorilor mama uneia dintre fete

Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat atât de grav încât adolescentele au decis să recurgă la acest gest extrem, iar familiile fetelor sunt devastate de durere. Între timp, părinții acestora au fost audiați de poliție, iar mama uneia dintre copile le-ar fi declarat anchetatorilor că fiica ei avea un comportament ciudat în ultima săptămână. Totuși, nimeni nu a putut anticipa tragedia care urma să se întâmple.

Reamintim că cu o seară înainte de a recurge la gestul extrem, una dintre adolescente a sunat la 112 spunând că este agresată fizic. Conform surselor din anchetă, polițiștii ajunși la fața locului nu au găsit semne de agresiune, dar și-au dat seama că este vorba de un conflict în familie. Fata s-ar fi certat cu părinții ei pentru că aceștia ar fi descoperit că ea ar fi consumat substanțe interzise. Ambele fete ar fi fost la o petrecere înainte de a recurge la gestul extrem.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească traseul adolescentelor din seara tragediei şi există informaţii că ele nu ar fi fost singure în momentul în care au hotărât să recurgă la gestul extrem. Analizele toxicologice vor dezvălui dacă adolescentele de 15 ani erau drogate sau băute atunci când au decis să-și ia viața. 

VEZI ȘI: Dublă sinucidere la Lupeni. Radu Leca: Părinții trebuie să înțeleagă un lucru extrem de simplu. Este foarte greu, până în 2035 lucrurile vor sta îngrozitor

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel