Ducesa de Edinburg ”se roagă” pentru femeia accidentată de o motocicletă din coloana sa oficială

Sursa foto Instagram The Royal Family
Sursa foto Instagram The Royal Family

Ducesa de Edinburgh se ”roagă” pentru o femeie în vârstă care se află într-o stare critică după ce a fost lovită de o motocicletă a poliției  din escorta regală.

Un vehicul al Poliției Metropolitane care făcea parte din coloana oficial a Ducesei Sophie a lovit un pieton pe M4 la intersecția dintre Cromwell Road și Warwick Road, Earls Court, miercuri, în jurul orei 15.21, informează The Independent.

Serviciile de urgență au intervenit, iar femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost transportată la spital, unde starea ei a fost descrisă ca fiind critică.

Palatul Buckingham a emis un comunicat prin care transmite că ”gândurile și rugăciunile din inimă ale ducesei sunt cu doamna rănită și familia ei”, adăugând că Ducesa este ”recunoscătoare pentru răspunsul rapid din partea serviciilor de urgență” și că va ramâne la curent cu evoluția cazului”.

Citește și: FACIAS: Monica Macovei, fără urmă de umanitate și moralitate, a dat vina pe victimă. Un om nevinovat se zbate între viață și moarte

Într-o scurtă declarație, Palatul a transmis: ”Gândurile și rugăciunile din inimă ale ducesei sunt la doamna rănită și familia ei. Este recunoscătoare pentru răspunsul rapid din partea serviciilor de urgență și va fi la curent cu evoluția cazului. Alte comentarii în acest moment nu ar fi potrivite deoarece incidentul este investigat”.

Miercuri seara, poliția a declarat că nu au fost raportate alte persoane rănite și că  cercetările cu privire la accident sunt în desfășurare.

Ducesa, în vârstă de 58 de ani, a sărbătorit Încoronarea Regelui în weekend împreună cu soțul ei, Prințul Edward, Ducele de Edinburgh și alți membri ai Familiei Regale.

Cuplul a apărut în portretele oficiale lansate pentru a sărbători ocazia istorică, care a fost urmărită de milioane de oameni în Marea Britanie și în străinătate.

Ducesa era foarte apropiată de regretata Regina Elisabeta a II-a.

Sophie, fosta Contesă de Wessex, s-a căsătorit în 1999 cu Prințul Edward căruia s-a conferit ulterior titlul de Duce de Edinburgh, care i-a aparținut regretatului său tată, Prințul Philip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel