Dulceață de ardei iuți. Rețeta Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a pregătit o dulceață de ardei iuți, preparat care arată foarte bine.

"Reteta: se curata 500 g ardei iuti de samburi si codite (cu manusi ca ustura rau, vorbesc din experienta) si se dau prin masina de tocat impreuna cu 3-4 gogosari. Se pun la fiert 500 ml otet si 500 zahat. Se lasa siropul la fier pana se ingroasa destul de mult. Se adauga ardeiul si se mai fierbe 30-40 min.

Se pun in borcane sterilizate si se lasa la racit cu susul in jos. Ca sa reglati iuteala puteti sa mai adaugati gogosari sau sa puneti mai putini in functie de cum va place. Mie mi-au iesit 6 borcane prin triplarea cantitatilor. In rest...pofta buna!!", a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel