Dulceață de căpșune, rețeta fără conservanți. Cum se face

Dulceață de căpșune, rețeta fără conservanți. Cum se face. Este sezonul căpșunelor, iar gospodinele sunt gata să pregătească delicioasa dulceață din acest fructe. Iată cum se prepară, fără să adaugi conservanți.

Ingrediente pentru dulceaţa de căpşune

1 kilogram de căpşune
1 kilogram de zahăr
zeama de la o jumătate de lămâie

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bagi mâncarea caldă în frigider. Cea mai mare minciună!

Cum se prepară dulceaţa de căpşune

Dulceață de căpșune, rețeta fără conservanți. Cum se face. Se spală căpşunele şi se aşează întregi într-un vas (fără codiţe). Se toarnă zahărul şi se lasă peste noapte într-un loc răcoros. A doua zi se pun la fiert cu zeama pe care şi-au lăsat-o şi se lasă la foc mic, aducând spumă care se formează deasupra, scrie adevarul.ro.

Dulceață de căpșune, rețeta fără conservanți. Cum se face. Borcanele și capacele se spală bine şi se scufundă într-un vas cu apă clocotită pentru sterilizare. După ce a fiert dulceaţa şi a scăzut, se adăugă zeamă de lămâie şi se opreşte focul.

Dulceață de căpșune, rețeta fără conservanți. Cum se face. Dulceața se pune fierbinte în borcane şi se aşează pe o tavă de inox, pentru a nu se sparge. Se pun rapid capacele şi se lasă acoperite cu un prosop gros până se răcesc.

Vezi și: Fără pâine în dietă? Carmen Brumă: Degeaba renunți. Mai rău...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel