Dulceață de pepene galben, rețetă. Cum se prepară. Dulceața de pepene galben este un adevărat deliciu. Rețeta este extrem de simplă. Iată cum se prepară.
un kg pulpă de pepene galben
600 g zahăr pudră
o lămâie
2 batoane de scorţişoară
un plic zahăr vanilinat
Dulceață de pepene galben, rețetă. Cum se prepară. Se taie pepenele, se curăţă de seminţe şi apoi se înlătură coaja, scrie retetepractice.ro. Pulpa de pepene tăiată cuburi se pune cu zahărul, lămâia şi aromele într-o cratiţă.
Dulceață de pepene galben, rețetă. Cum se prepară. Se lasă 20 de minute la foc mare, se reduce focul şi se lasă la foc mic încă 25 de minute. Se pune dulceaţa caldă în borcane. Se întorc pe capac şi se lasă să se răcească.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News