Dumitru Dragomir, la un pas de tragedie: Mă sinucideam

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi achitarea fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, într-un dosar în care fusese condamnat la şapte ani de închisoare. În cazul în care condamnarea ar fi mers până la capăt, acesta mărturisește că avea deja un plan în minte: sinuciderea.

"Mi-au făcut viaţa un chin! Cine îmi dă mie înapoi viaţa asta pierdută? Am mai spus-o: traduceam în engleză motivările, le trimiteam la toate ambasadele din lume şi mă sinucideam! Nu uitaţi că în prima condamnare mi-au dat șapte ani pentru delapidare şi cinci ani pentru evaziune fiscală! Cum să nu ştie un judecător că actele contabile se fac de către specialişti? Mi-au dat cinci ani şi pentru asta. Nu aveam nicio tangenţă cu acest proces. Am avut noroc că acest complet s-a aplecat aşa cum trebuie asupra procesului.

Totul s-a bazat pe prezumţii, nicio acuzaţie reală. Avocaţii mei au adus nişte martori noi, n-aş spune că m-au ajutat, dar i-au ajutat practic pe ceilalţi. Nu mă gândesc la daune, mă gândesc doar cum să-mi liniştesc familia. Te poate doborî ce s-a întâmplat, dar sunt un om tare. De 15 ani sunt numai prin procese, probabil şi din cauza gurii mele. Dar niciodată nu am fost vinovat de nimic", a spus Dumitru Dragomir, la TelekomSport.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost condamnat pe 23 iunie 2016 la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani şi în care a fost trimis în judecată, alături de peste 40 de persoane, în 2014, pentru un prejudiciu de 5,4 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel