Dumitru Sechelariu, transportat de urgență cu elicopterul la Floreasca

sechelariu
sechelariu

Fostul primar al Bacăului, în perioada 1996-2004, Dumitru Sechelariu, a fost adus de urgenţă cu un elicopter la Bucureşti, sâmbătă seara și internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

 El a fost internat la Iaşi joi seara, fiind în imposibilitatea de a se deplasa. El urma să fie supus unor investigaţii, iar familia sa a cerut discreţie medicilor implicaţi, informează Realitatea TV.

 În februarie 2010, fostul primar Dumitru Sechelariu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, după ce a suferit un preinfarct. După câteva zile, Dumitru Sechelariu a fost reţinut de procurorii DNA într-un caz de corupţie, în aceeaşi zi făcându-i-se rău şi ajungând la Spitalul Judeţean Bacău, unde a fost internat sub pază.

 Dumitru Sechelariu fusese reţinut în cazul directorului SC Transport Public SA Bacău Iuliean Şuţu, acuzat că a oferit unor denunţători bani pentru a interveni pe lângă judecători ai Curţii de Apel Bacău în scopul pronunţării unei sentinţe favorabile în dosarul privind un litigiu comercial. Ulterior, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a respins cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare a fostului edil băcăuan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel