Dunărea a mai răpit o viață. Un tânăr din Giurgiu s-a înecat după ce a încercat să se răcorească

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Un bărbat în vârstă de doar 31 de ani și-a pierdut viața după ce a vrut să se scalde în Dunăre. Tragedia a avut loc în zona Malu Roșu.

Tânărul ieșise cu calul în momentul în care a decis, din cauza căldurii, să intre în apa fluviului și să se răcorească. Din păcate, curenții apei erau prea puternici iar bărbatul nu a mai reușit să ajungă la mal.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină în zona Malu Roşu după ce un un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a intrat în apele Dunării, în zona inundabilă a fluviului, cunoscută de giurgiuveni drept Dunărică, şi nu a mai ieşit la mal. Oamenii care se aflau în apropiere au cerut ajutorul autorităţilor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o barcă.

Salvatorii l-au găsit pe bărbat, la aproximativ trei metri de mal. Imediat s-au început manevrele de resuscitare conform protocolului, dar, din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat, echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă declarând decesul", se precizează în informarea transmisă de reprezentanţii ISU Giurgiu.

Martorii susțin că bărbatul este din municipiul Giurgiu. Familia se pregătește acum de înmormântare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel