După alianţa cu PNL-ul, PC întrerupe, deocamdată, alianţa cu PSD-ul

constantin_daniel
constantin_daniel

Alianţa PSD - PC va fi întreruptă, după ce reprezentanţii PNL au decis să încheie un protocol cu liderii conservatori. Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a ţinut să-i mulţumească liderului social-democraţilor, Victor Ponta, „pentru maniera elegantă în care a înţeles să trateze această problemă“.

„Probabil că această alianţă cu PSD va fi întreruptă în momentul de faţă. Vom vedea ce va prevedea protocolul pe care îl vom semna cu PNL. N-are rost să ne uităm în urmă dacă a fost bine sau dacă a fost rău. Consider că a fost o alianţă benefică pentru ambele părţi. Încă odată le mulţumesc şi, în special, domnului Ponta pentru felul în care a înţeles să trateze această problemă“, a declarat miercuri Daniel Constantin, după şedinţa Biroului Politic al PC. Acesta a adăugat că decizia conducerii PC de a aproba constituirea unei alianţe politice cu PNL nu reprezintă nicidecum o repoziţionare a relaţiilor conservatorilor faţă de PSD.

„M-am consultat cu dl. Victor Ponta şi vreau să-i mulţumesc foarte mult pentru maniera elegantă în care a înţeles să trateze această problemă. Vom rămâne în continuare ca partid de opoziţie alături de PSD şi sper că împreună cu PNL şi PSD să încercăm să rezolvăm constituirea acelei alternative de care România are nevoie în momentul de faţă pentru a răsturna puterea portocalie“, a afirmat Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel