După ce a intrat în atenția ANI, fiul ministrului Sănătăţii a renunţat la postul de manager al Spitalului Judeţean Oradea

ritli
ritli

După ce ANI intenționa să verifice corectitudinea examenului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Județean Oradea,  Ritli Ladislau Csongor, fiul ministrului Sănătăţii, a renunţat vineri la funcția abia câștigată prin concurs.

Ritli Csongor Ladislau, fiul ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, şi-a anunţat demisia printr-o scrisoare înregistrată la Primăria Oradea, de unde a fost expediată şi Spitalului Judeţean, vineri dimineaţă, prin fax.

Potrivit scrisorii, Ritli Csongor Ladislau a dorit să renunţe la funcţie deoarece consideră că reputaţia tatălui său şi măsurile de reformă propuse de acesta sunt mai importante decât numirea sa la şefia Spitalului Judeţean din Oradea.

"Consider că activitatea ministerială a tatălui meu şi măsurile de reformă propuse pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar repezintă o prioritate faţă de eventuala mea numire în funcţia de manager la Spitalul Judeţean", a arătat Ritli.

ANI verifică dacă ministrul Sănătăţii a numit personal un angajat al instituţiei în comisia care a organizat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean Oradea, câştigat de fiul lui Ritli Ladislau, ministrul fiind suspectat de conflict de interese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel