După meciul de la Vaslui, Borcea declară: "Declanşez Jihadul!" . "Aberează, e în luna de miere", afirmă Porumboiu

cristi-borcea-mic
cristi-borcea-mic

Abia întors din luna de miere, Cristi Borcea a avut parte de prima deziluzie din acest campionat după derb-ul Vaslui - Dinamo, pierdut de dinamoviști cu 1 - 3.   Borcea a acuzat dur arbitrajul, Porumboiu i-a răspuns ironic.

În direct la Fanatik Show, pe Digi Sport, Cristi Borcea a acuzat dur arbitrajul la pauză: "Nu se poate ce se întîmplă la Vaslui. Robert Dumitru e delegat mereu la Porumboiu. E jaf ce se întâmplă acum. Trebuia să ne dea penalty şi eliminare". Faza la care s-a referit oficialul dinamovist s-a petrecut în minutul 2 al partidei, la o cădere în careu a lui Marius Niculae.

Adrian Porumboiu nu a negat că ar fi putut fi penalty la Marius Niculae, dar a cerut şi el lovitură de la 11 m la o atac asupra lui Sânmărtean în careu. "Cristi e în luna de miere, poate să spună aberaţii", a conchis Porumboiu.

"Am întâlnit o echipă foarte bună a Vasluiului. A fost un arbitraj foarte prost, care a reuşit să nemulţumească ambele echipe, în special pe Dinamo. Am plecat din minutul 2 cu un handicap major, când trebuia să acorde 11 metri şi eliminare. Din păcate acest Robert Dumitru este un arbitru cu antecedente, sper ca domnul Avram să analizeze situaţia. Nu e prima dată, el este un arbitru depăşit, nu ştiu ce a vrut să facă astăzi. A dat galbene de ambele părţi şi a nemulţumit pe toată lumea. Golul trei a fost precedat de o eroare gravă, în care un jucător de la Dinamo a fost lovit fără minge şi nu a oprit jocul. Apoi a continuat cu accidentarea lui Moţi. Una peste alta, diferenţa de scor este departe de ceea ce a fost în teren, a fost o lipsă de concentrare după primul gol, am primit două goluri foarte repede şi am avut câţiva jucători lipsă", a spus şi Nicolae Badea, adăugând însă că Dinamo l-a mulţumit la acest joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel