După titlul de la Minifotbal, România a ajuns în semifinalele CM de Padbol

Facebook Federaţia Română de Padbol
Facebook Federaţia Română de Padbol

România face performanţă în sporturi care cresc ca importanţă. 

După ce a cucerit Campionatul Mondial de MiniFotbal, România s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de Padbol, o variaţie a tenisului de picior. 

România a câştigat toate cele cinci meciuri din faza grupelor, iar apoi a învins Italia în sferturi. Toate aceste victorii au venit fără set pierdut. 

“O zi excelentă pentru noi, am terminat toate partidele fără set pierdut. Avem moral foarte bun și sperăm să atingem un loc cât mai important pe podium. Visăm să fim în primele 3, sper să se realizeze.

Olivian și Victoraș au prins niște zile foarte bune. Este și rezultatul antrenamentului. Și datorită competițiilor interne pe care le avem de ani de zile, s-a ridicat și nivelul jucătorilor.”, a declarat Elisabeta Gherghișan, preşedintele Federaţiei Române de Padbol, la Sport Total FM.

Vedeta naţionalei, fost mijlocaş la Petrolul, UTA, Gaz Metan şi Universitatea Craiova

 

“Am avut un parcurs foarte bun, n-am pierdut niciun set, ne-am concentrat foarte bine la toate meciurile și totul a ieșit cum ne-am dorit cu toții.

Pot să spun că tenisul de picior a fost unul dintre hobby-urile mele. Mi-a plăcut foarte mult de când eram junior. A fost foarte ușoară trecerea în momentul în care m-am lăsat de fotbal.

Totul a început ca o glumă. Noi jucam tenis de picior, iar domnul Zăvoi, patronul nostru de la Flux Arena, ne-a zis la un moment dat ‘Nu vreți să jucați și noul sport, padbol?’. Și am zis de ce nu? Mi-a plăcut foarte mult și din 2019 jucăm. Avem un grup foarte frumos la Craiova și jucăm săptămânal. De aceea am ajuns să jucăm atât de bine.”, a spus Olivian Surugiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel