EXCLUSIV  După urs, câinii vagabonzi mișună prin centrul orașului Câmpulung, chiar peste drum de primăria condusă de Elena Lasconi / foto

Câinii vagabonzi au fost fotografiați prin centrul orașului Câmpulung.

Luni dimineață, un urs a ajuns până în centrul orașului Câmpulung, județul Argeș. Animalul s-a plimbat prin Grădina Publică și pe vestitul Bulevard Pardon. Imaginile cu ursul au ajuns în presă și au făcut deliciul internauților.

De asemenea, a fost emis și un mesaj Ro-Alert, care a informat locuitorii să nu se apropie de animal sau să se fotografieze cu acesta.

„A fost semnalată prezența unui urs, în Câmpulung, strada Negru Vodă, Grădina Publică. Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta, sau să îl hrăniți. 

Fără să vă expuneți pericolului, protejați animalele din gospodărie.“, se arăta în mesajul Ro-Alert.

După urs, câinii vagabonzi au ajuns în centrul orașului

Astăzi, 23 august 2023, la doar două zile după ce ursul s-a plimbat nestingherit pe bulevard, câinii vagabonzi au fost surprinși în centrul orașului, chiar vis-a-vis de primăria condusă de Elena Lasconi. 

Cinci animale, aparent fără stăpân, s-au plimbat prin oraș în această dimineață. 

În condițiile în care orașul dorește să își recâștige faima de odinioară, mai ales după ce Grădina Publică și Bulevardul Pardon au fost reabilitate, astfel de apariții pestrițe pe străzile sale, care mai pun și în pericol viața cetățenilor, reprezintă un semn de întrebare cu privire la modul în care localitatea este administrată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel