"E mai slabă decât Raluca Bădulescu. Asta se numește escrocherie". Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a acuzat-o că-și modifică pozele: "Să fiu despăgubită moral și material"

Sursa foto: Instagram Oana Roman / Vica Blochina
Sursa foto: Instagram Oana Roman / Vica Blochina

Oana Roman este gata să o dea în judecată pe Vica Blochina, după ce fosta balerină a acuzat-o că își prelucrează pozele pentru a arăta mai slabă, promovând astfel produse de slăbit.

Oana Roman a decis să meargă în instanță pentru a-și face dreptate, amintind și de procesul pentru calomnie împotriva Oanei Zăvoranu pe care l-a câștigat la începutul acestui an.

"În același timp, după cum unii știu, am câștigat un proces civil în instanță pentru calomnie, denigrare și pentru care am câștigat daune morale suma de 25.000 de lei. Voi mai câștiga unul pentru că voi mai face încă un proces, dar de data aceasta în plus voi cere instanței să desemneze un expert independent căruia să îi pun la dispoziție telefonul meu din care să extragă pozele din el și să facă o expertiză tehnică prin care să vadă dacă acele poze despre care se face atât tam tam sunt editate sau nu. Ca să încheiem discuția și să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigrările și minciunile fără probe care se vehiculează în spațiul public", a spus Oana Roman pe InstaStory, potrivit viva.ro.

Sursa foto: Facebook Oana Roman

"Asta se numește escrocherie"

Vica Blochina a acuzat-o de mai multe ori pe Oana Roman că-și retușează imaginile pentru a promova anumite produse.  Zilele trecute, aceasta a afirmat că ar fi vorba de o "escrocherie".

"Doamne, ce escrocherie… Refuz să cred că Oana prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări. E mai slabă decât Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs?! Cei care faceți asemenea trucaje… Asta se numește escrocherie, induceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți", a spus Vica Blochina pe InstaStory, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook Vica Blochina

Sursa foto: Facebook Vica Blochina

Vezi și:  "Câte cărți a citit bărbatul tău?". Vica Blochina, atac dur la adresa Oanei Roman, după ce s-a luat de Selly: "Soțul tău le trage de sâni pe prietenele tale. Nu l-ai educat?"

Vica Blochina: Câștig și 30.000 euro pe lună. Am nevoie de măcar 15.000 euro pe lună pentru viața de zi cu zi

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel