EXCLUSIV  E momentul pentru nativii FECIOARĂ: Asta își dorește Universul de la voi, acceptați!

foto ilustrativ pixabay/ HOROSCOP FECIOARĂ
foto ilustrativ pixabay/ HOROSCOP FECIOARĂ

Nativii zodiei Fecioară sunt atenționați de astre în următoarea săptămână. 

Trageți de oameni să vă vindece

”Stelliumul din casa a șaptea  - Venus, Marte, Jupiter și Neptun - arată că veți căuta oamenii care să vă spună ce vreți voi să auziți” spune astrologul DCNews și Astrosens pentru nativii zodiei FECIOARĂ. Conform acesteia, nativii zodiei Fecioară sau cei cu ascendent în această zodie nu vor accepta alte păreri în săptămâna 18 - 24 aprilie, chiar dacă sunt pertinente ori obiective. ”Veți trage de oameni să vă vindece, să vă ajute și veți trage de oamenii care vă vor spune ceva, însă voi nu veți accepta.” spune Daniela Simulescu. 

Acceptați greșelile

Soarele a intrat în casa a noua a nativilor Fecioară și important este pentru cei care se află sub acest semn zodiacal să se aplece asupra lucrurilor practice din viața lor. Mercur face o conjuncție cu Uranus, careu cu Saturn și sextil cu Pluto, așa că treburile gospodărești și planurile pentru sărbători vor suferi schimbări și ce credeți? ”Tocmai asta își dorește Universul de la voi, să acceptați că și ceilalți pot greși, așa cum puteți și voi. Poate că ați greșit tocmai pentru că nu ați luat în calcul că pot apărea schimbări.” a mai atenționat astrologul. 

HOROSCOP 18 - 24 aprilie 2022. Previziunile complete pentru fiecare zodie: 

Youtube video image

O săptămână vulnerabilă pentru Berbeci

Pentru nativii Berbec, pe de altă parte, previziunile astrologului Daniela Simulescu arată că urmează ”o Săptămână a Patimilor”. ”Soarele iese din semnul tău, iar în casa a 12-a ai un Stelium, avem Venus, avem Marte, avem Jupiter și Neptun. Este dacă vrei, nu știu când a fost ultima configurație atât de strânsă, acum mult timp probabil, e o săptămână spirituală. Este o săptămână în care ai putea să stai mai retras, să stai în lumea ta, să accesezi niște straturi pe care altădată nu ți le-ai fi acceptat. Este o săptămână a sensibilității, a vulnerabilității, a fragilității, a fricilor, a nesiguranței, a dubiilor, a spiritului de sacrificiu. Adică nu ești care trebuie să iasă în față în această săptămână, ba din contră, îți recomand să stai cât mai în spate. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel