E.S. Ben Toma, politicianul de origine română cu cea mai înaltă poziţie în SUA, a venit în România. Ben Oni Ardelean: Suntem mândri de aşa conaţionali

Facebook Ben Oni Ardelean
Facebook Ben Oni Ardelean

Una dintre cele mai importante personalităţi politice din SUA, preşedintele Arizona State House (Camera Reprezentanţilor din Arizona), Excelenţa Sa Ben Toma, a venit în România.

"Președintele Congress-ului Statului Arizona - ES Ben Toma - politicianul american de origine română cu cea mai înaltă poziție din Statele Unite ale Americii, a sosit în România. Mă onorează prietenia și permanenta susținere a Domniei sale! Suntem mândrii de așa conaționali de prestigiu și îi doresc o ședere excelentă în România", a scris Ben Oni Ardelean pe Facebook. 


Cetăţean american, născut la Cluj -Napoca, Toma este reprezentant republican în Camera Reprezentanţilor din Arizona din anul 2017, iar în actuala 55-a legislatură a ocupat funcţia de lider al majorităţii.

"Este un privilegiu profund să conduc Camera Reprezentanţilor şi grupul majoritar republican", a declarat preşedintele ales, Ben Toma, în noiembrie 2022. Acesta a emigrat în Statele Unite la vârsta de nouă ani, când el şi familia sa au fugit din România, ţară condusă de comunişti, scrie miercuri ziarul Tribuna Românească al românilor americani, editat şi tipărit la Chicago.

"Împreună, ştiu că această Cameră se va ridica pentru a face faţă provocărilor imense ale statului şi vom continua să facilităm libertatea şi oportunităţile pentru fiecare cetăţean din Arizona", a mai declarat Toma, conform ziarului citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel