E sau nu justificat milionul de euro? Cine să plătească?

Părinții lui Ionuț Anghel s-au hotărât să ceară primăriei despăgubiri de un milion de euro pentru moartea fiului lor. Ei mai vor să ceară despăgubiri și proprietarului terenului și doresc ca toți vinovații să fie urmăriți penal. 

Se justitifică milionul de euro? Silviu Prigoană susține: "Un milion de euro mi se pare puțin având în vedere câți bani s-au dat pentru câini. Nu cred s-a întâmplat povestea asta de când e Oprescu, se dau bani pe vaccinări de zeci de ani. Și eu iubesc animalele, toată lumea le iubește. În Germania e interzis să fie animale pe stradă. În Germania, în 48 de ore, toți proprietarii de pitbull au mers, fără discuții, la eutanasiere. Nu există popor civilizat, ci popor sancționat. Nu stă în obiectul de activitate a unei firme de salubritate de a lua câinii de pe stradă". Șeful ASPA, Răzvan Băncescu susține că "dacă vorbim de valoare nu este mică pentru tragedie, dar cel care trebuie să plătescă nu e Primăria".

Deputatul PNL Vlad Nistor a declarat, la RTV, în cadrul emisiunii Ediție de Seară, că "mi se pare destul de urât felul în care o parte a familiei și, în primul rând, bunica au reacționat și au devenit vedete de televiziune. În ce privește milionul acela mi se pare justificat și mai poate  avea o consecință importantă în momentul în care va obliga o instituție să plătescă acea sumă, acea instituție va fi obligată să descopere făptașul".

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat că "la o asemenea tragedie nici nu poți să te gândești la o despăgubire materială. Numai a te gândi să ceri o sumă de bani nu cred că este normal ca părinte. Când ai o asemenea tragedie în familie... Mie nu mi se pare normal, e părerea mea de om. Să ajungi la un "Acar Păun" care să plătească ce?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel