EXCLUSIV  ”E un singur Dumnezeu”. Florin Danu, lecție de credință: M-a întrebat dacă poate intra în biserică/ VIDEO

Florin Danu
Florin Danu

Părintele Florin Danu a vorbit despre unicul Dumnezeu la care ne rugăm, indiferent unde ne-am născut pe acest Pământ și ce opțiuni avem. 

Părintele Florin Danu a transmis un mesaj plin de iubire și de credință când, în interviul transmis de DCNews, a subliniat că, în fața lui Dumnezeu suntem toți egali, indiferent de religie sau naționalitate, de opțiunile de credință pe care le avem. În final, va conta doar calitatea umană când toți vom sta în fața aceluiași Dumnezeu. 

”A venit în vizită la noi o familie mixtă, formată din soția ortodoxă și soțul musulman. Au venit cu o donație de fructe. Soțul m-a întrebat dacă poate intra în biserică. Mi s-a părut ciudată întrebarea. Poți intra, fără nicio problemă, pentru că, din punctul meu de vedere, pe tot globul ăsta, e un singur Dumnezeu.

Eu am două certitudini: Dumnezeu este drept și corect și nu încurcă lucrurile niciodată. A doua certitudine este că ne vom întâlni cu El. Dacă ne vom întâlni, există și acea judecată care se va face după calitatea umană. Nu va conta unde ești născut, dacă ai fost ortodox sau dacă ai fost musulman.

În ce sens? Nu e vina omului că se naște în America de Sud, unde nu are în stânga ortodoxia. Nu are nicio opțiune. Judecata, după părerea mea, se va face după calitatea umană.

I-am spus că poate intra în biserică, nu am vrut să intru după el pentru a-l influența cumva” a spus Florin Danu, în emisiunea ”MI-TH Influencer” realizată de Mirela Vescan pentru DCNews și Spectacola. 

Youtube video image

Citește și: EXCLUSIV  ”Postul nu înseamnă, sub nicio formă, fără lapte, brânză, ouă, carne”. Preotul Florin Danu: Vă dezleg, în Vinerea Mare, să mâncați grătar cu vecinul cu care nu ați vorbit o viață

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel