Ea este Camelia, tânăra din Focșani găsită moartă într-o maşină. Era mamă a trei copii. Soțul femeii: Trebuia să fiu eu în locul tău - Foto

S-a aflat cine este tânăra din Focșani  care a fost găsită moartă într-o maşină.

Femeia din Focșani, găsită moartă într-o mașină, după ce soţul a dat-o dispărută, este Camelia, o tânără în vârstă de 32 de ani. 

VEZI ȘI: Caz bizar în Focșani: Tânără dată dispărută de soț, găsită de acesta, în putrefacție, pe bancheta din spate a mașinii

Aceasta era mama a două fetiţe şi unui băieţel şi deţinea un salon de înfrumuseţare în Focşani. În urmă cu câteva zile, după ce femeia nu a mai venit acasă, soţul ei a dat-o dispărută. Bărbatul s-ar fi îngrijorat în momentul în care nu a reuşit să o contacteze.

Camelia a fost găsită moartă, ieri, pe bancheta din spate a unei maşini, în faţa Mausoleului Eroilor din cartierul Sud din Focşani, chiar de către soțul ei. Acesta a fost și cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, scrie Antena3.ro.

"Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Soțul femeii: Trebuia să fiu eu în locul tău

Soțul Cameliei a postat un mesaj de adio pe rețelele sociale.

"Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă", a scris soţul Cameliei.

Ancheta oamenilor legii în cazul morţii tinerei continuă, deocamdată nefiind cunoscută cauza decesului. Totuși, prima ipoteză a anchetatorilor ar fi cea a unei sinucideri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel