Ea este pisica obeză care a cucerit internetul! Axel e "fitness influencer" și are deja milioane de urmăritori pe TikTok

captură video
captură video

O pisică obeză, devenită fitness influencer, face senzație pe internet, atrăgând milioane de fani pe rețelele de socializare.

O pisică ceva mai grăsuță dar extrem de simpatică a cucerit internetul, adunând sute de mii de fani pe rețelele de socializare, fani care îi urmăresc îndeaproape lupta cu kilogramele și chiar o iau drept inspirație. Acum, aflată la dietă, își ține la curent urmăritorii cu progresul ei, relatează CTV  News Ottawa.  Stăpânii i-au documentat întregul proces de slăbire. Axel, în vârstă de 7 ani, cântărea aproximativ 20 de kilograme când a ajuns în noua sa familie.

De la începutul acestui an, Axel a urmat un plan strict de alimentație și a făcut chiar și exerciții fizice, reușind să câștige lupta cu kilogramele și să adune peste două milioane de aprecieri pe TikTok. Salvat de Kristine Seguin la începutul anului 2024, motanul obez a fost pus imediat la dietă iar în câteva ultimele luni Axel a reușit să slăbească aproape 5 kilograme.

@axel.biggiesmalls He’s really really easy to see okay! #weightlosstransformation #axelthecat #catnutrition #animalnutrition #pethealth #purina #orangecat #chonky #chonkycat #fatcatcheck #chunkybaby #thickboy ♬ original sound - Axel aka Biggie Smalls

Motanul Axel din Canada e, clar, vedetă pe TikTok de când are propriul canal public. Câteva filmulețe în care pisica "se antrenează", cum ar fi urcatul și coborâtul scărilor, au adunat chiar și 11 milioane de aprecieri. Mai jos putem vedea cum, la început, Axel era atât de pufoasă încât nu-și putea coordona mișcările și nu avea direcție nici măcar atunci când cobora scările, motiv de amuzament pentru urmăritori:

@axel.biggiesmalls Replying to @Lilacs???? ♬ The Benny Hill Show - All Stars Orchestra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel