Ecaterina se face tot mai bine. Fiica părintelui Nicolae Dima a început să mănânce

Starea de sănătate a fiicei părintelui Nicolae Dima pare să fie din ce în ce mai bună, iar Ecaterina a început să mănânce câte puțin.

Starea de sănătate a Ecaterinei, fiica părintelui Nicolae Dima, care se află în prezent la o clinică din Germania, devine tot mai bună, însă, chiar și așa această perioadă este una destul de dificilă pentru ea.

„Vești bune, foarte bune din Germania, de la Dresda: Ecaterina s-a trezit și este conștientă! Înțelege ce i se spune și răspunde scurt la întrebări. A început chiar să mănânce câte puțin, însă toate aceste lucruri - simple pentru noi - pe ea o obosesc foarte tare. Este o perioadă grea pentru Ecaterina, însă părinții și personalul medical îi sunt aproape“, transmite Radio Trinitas.

„De asemenea, nu uitați că rugăciunile dumneavoastră au fost și rămân esențiale. Vă mulțumim tuturor pentru dragoste! Dumnezeu să vă răsplătească!“, mai scriu cei de la Radio Trinitas

Părintele Nicolae Dima a anunțat e curând că Ecaterina a ieșit din comă

"Ecaterina e conștientă și a rostit primele cuvinte. După o stare de comă profundă care a durat mai bine de o lună, fetița de 12 ani a vorbit cu părinții.  Este din ce în ce mai aproape de trezirea completă.

Vorbește, deși nu foarte clar, dar spune cuvinte simple, știe cine suntem, cum ne cheamă, i-a recunoscut și pe cei trei Părinți de la biserica noastră. Aseară, am spus împreună Îngerașul, iar ea își amintea și rostea versuri întregi ale rugăciunii. Ecaterina este conștientă doar în reprize, doarme mult, dar este bine, slava Bunului Dumnezeu! Multe sunt ședințele de terapie, sunt dureroase, vorbim de durere fizică, iar Ecaterina le suportă cu greu.

O încurajăm, o ținem în brațe mult, îi spunem mereu că ne impresionează prin curajul ei. De multe ori nu vrea să fie ajutată, ci se încăpățânează să facă o anumită mișcare prin propriile forțe. Și încearcă până reușește. O recunoaștem, așa este ea întotdeauna", a povestit anterior părintele Nicolae Dima.

În toamna anului trecut, Ecaterinei i-a fost descoperită o tumoare pe creier, iar în urma operației aceasta a intrat în comă. La scurt timp, micuța a fost transferată la o clinică privată de recuperare din Germania, care se pare că i-a fost extrem de benefică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel