Echipa României de Fed Cup, la Cupa Federației din Israel

sigla
sigla

Echipa de Fed Cup a Romaniei va participa, in perioada 1-4 Februarie a.c., la intalnirile din Cupa Federatiei, care vor avea loc in Israel.

Romania face parte din Grupa D, alaturi de Polonia, Croatia si Luxemburg, iar din echipa coordonata de Catalina Cristea si Sever Dron vor face parte jucatoarele Irina Begu – pozitia 41 in ierarhia WTA, Simona Halep – 50 WTA și Mihaela Buzarnescu – 158 WTA.

“Sunt optimista si cred ca echipa Romaniei ar putea obtine calificarea. Avem jucatoare valoroase, in forma buna si dornice de a reprezenta cu cinste tara noastra. Le urez mult succes si sa se intoarca victorioase din Israel”, a declarat doamna Ruxandra Dragomir, Presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Echipe reprezentative din 15 tari se vor intalni, in cadrul celor patru grupe de calificare. Castigatoarele grupelor A si C, respectiv cele ale grupelor B si D vor juca pentru avansarea in Play-off-urile Grupei Mondiale secunde, in perioada 21-22 aprilie.

Sponsorul echipei reprezentative a Romaniei este firma de echipament sportiv Lotto.

Jurnaliștii interesați pot asista la antrenamentele oficiale ale echipei Romaniei de Fed Cup de la Centrul National de Tenis, vineri, 27 ianuarie incepand cu ora 11:30 si sambata, 28 ianuarie, incepand cu ora 10.30. La finalul antrenamentului, membrii echipei de Fed Cup vor acorda declaratii de presa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel