Echipa României de polo a câştigat turneul ''Mithat Hantal Memorial''

f01
f01

Echipa României de polo pe apă a câștigat turneul internaţional Mithat Hantal Memorial, de la Istanbul, iar portarul Dragoș Stoenescu a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției.

Naționala de polo s-a clasat pe primul loc la turneul internațional  Mithat Hantal Memorial, după victoria repurtată, duminică, în fața formaţiei Macedoniei cu scorul de 10-6 (1-0, 2-1, 5-3, 2-2), după ce anterior România câștigase și primele două partide din competiție cu Olanda, scor 14-6, și cu Turcia, scor 18-8.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Cosmin Radu (2), Nicolae Diaconu (2), Andrei Iosep (1), Alexandru Matei (1), Mihnea Chioveanu (1), Ramiro Georgescu (1), Radu Gospodinov (1) şi Alexandru Ghiban (1), informează Agerpres.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Polo pe apă, portarul Dragoş Stoenescu a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Poloiştii români antrenaţi de ungurul Istvan Kovacs se întorc astăzi în țară, iar pe 12 ianuarie vor pleca în Olanda, pentru a participa la Campionatul European de la Eindhoven care se va desfățura în perioada 16-29 ianuarie.

Polo: România a câştigat turneul Mithat Hantal Memorial

Duminică, 08 Ianuarie 2012 14:17
Votati
(0 voturi)
Naţionala de polo pe apă a României a câştigat turneul internaţional Mithat Hantal Memorial, de la Istanbul, după ce a învins duminică formaţia Macedoniei cu scorul de 10-6 (1-0, 2-1, 5-3, 2-2).
Golurile echipei noastre au fost marcate de Cosmin Radu (2), Nicolae Diaconu (2), Andrei Iosep (1), Alexandru Matei (1), Mihnea Chioveanu (1), Ramiro Georgescu (1), Radu Gospodinov (1) şi Alexandru Ghiban (1). În altă partidă, Olanda a întrecut Turcia cu 10-6. România câştigase şi primele două partide disputate în această competiţie, 14-6 cu Olanda şi 18-8 cu Turcia. Portarul Dragoş Stoenescu a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, după cum relatează site-ul oficial al Federaţiei Române de Polo pe apă. Joi 12 ianuarie, poloiştii antrenaţi de ungurul Istvan Kovacs vor pleca în Olanda, pentru a participa la Campionatul European de la Eindhoven (16-29 ianuarie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel