Vocea României. Cu cine au mers mai departe Theo Rose și Horia Brenciu

Confruntarea de senzație dintre Leon Mureșan, Alexandra Sîrghi și Marinică Burcea i-a emoționat până la lacrimi pe Theo și pe Horia.

Leon Mureșan a cântat piesa "I can't dance", Alexandra Sîrghi a avut melodia "Bang-Bang", iar Marinică Burcea a interpretat Show Must Go On.

"Cred că ar trebui să inviți oamenii să-ți spună Marin, Marinică este un diminutiv care până la un moment este ok, dar pare că tu tinzi să devi un artist serios. Leon, momentul nu a fost rău,d ar eu te-aș aștepta să strălucești mai mult. Alexandra tu ai strălucit în seara asta, ai fost foarte bine", a spus Tudor Chirilă.

"Chiar dacă mi-au plăcut mai mult acutele lui Marinică, cred că mai pregătită pentru etapa următoare este Alexandra", a adăugat Irina Rimes.

"E greu dacă punem prin comparație cele 3 momente. Într-adevăr Alexandra are o voce super stabilă, Leon are o voce de cap foarte frumoasă, iar Marinică din punctul meu de vedere a evoluat destul de mult în emisiune, dacă ar fi după mine, eu aș merge mai departe cu Marinică."

„Tu habar nu ai câte poți să faci în viața asta”, a spus Theo Rose către Marinică Burcea.

"Îmi vine să plâng când vorbeste cu asta. Îmi place mult de tine Marinică, sunt convinsă că dacă aici nu te-ai descurcat tot timpul la nivelul maxim la care te-ai putea descurca, este pentru că tu nu ai fost obișnuit să speri la foarte mult", a spus Theo Rose.

Decizia juraților

Theo Rose șI Horia Brenciu au mers mai departe cu Alexandra Sîrghi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel