Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

freepik.com
freepik.com

Peste doar câteva zile, o să avem o Eclipsă de Lună. Cum va influența acest aspect astrologic fiecare semn din zodiac?

Evenimentul protagonist al ultimelor două săptămâni din septembrie este, fără îndoială, Eclipsa de Lună/Luna Plină din Pești. Aceasta va avea loc pe 18 septembrie si va primi o conjuncție Lună-Neptun, cea renumită pentru tendințele sale de a dizolva sau de a aduce haosul chiar și acolo unde pare totul pus la punct.

Putem afirma că va fi o eclipsă complicată, cu momente de contradicție, dar care poate reprezenta și o oportunitate pentru anumite zodii.

Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Eclipsa de Lună se petrece în Casa a douăsprezecea. Tu s-ar putea să fii foarte confuz legat de trecut. Să nu mai știi ce este real și să fii nevoit să iei niște decizii, să nu ai o bază. Ce îți recomandă ție astrologul în acest caz? Să nu lași trecutul să conteze mai mult decât este cazul. De asemenea, pot fi probleme de sănătate sau există riscul unui diagnostic greșit. Ai foarte mare grijă și la tot ceea ce înseamnă sănătate mintală. Să nu simți că îți pierzi mințile.

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa va avea loc în Casa a unsprezecea. Pentru că are parte de conjuncția cu Neptun, s-ar putea să te păcălești în ceea ce privește relația cu anumiți prieteni. Sau unii dintre prieteni este posibil să te dezamăgească. Poți să fii într-o confuzie și într-o dilemă legată de aceștia. Pe de o parte, te gândești că îți sunt prieteni și că trebuie să fii alături de ei, după care îți vei da seama că le-ai permis cam multe. Vei tot pendula între aceste două situații și nu vei ști pe care să o alegi. Astrologul te îndeamnă să renunți la anumite planuri care sună mai bine în capul tău decât în realitate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa se petrece în Casa a zecea și s-ar putea să fie o perioadă în care să ai foarte multă confuzie în ceea ce privește locul de muncă sau în legătură cu anumite vești pe care le primești. Sau poate relația cu o persoană de încredere și cu autoritate va fi confuză. Încearcă să nu trădezi pe nimeni și să nu te lași trădat de ceilalți. Asta presupune să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. Mai ales la serviciu!

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa contează chiar mai mult pentru tine, fiindcă avem o Eclipsă de Lună, iar aceasta este guvernatorul tău. Acest aspect astral îți poate aduce multe revelații atunci când călătorești, când studiezi, sau te vei trezi într-un moment în care îți vei da seama dacă trebuie să te muți din țară, să te întorci în țară. Va fi foarte multă confuzie în această zonă, dar toată această confuzie vine după o trezire de care ai nevoie. Stai departe de scurtăturile pe plan legal și cele juridice.

Citește continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel