EXCLUSIV  Eclipsă de Lună pe 28 octombrie. Daniela Simulescu: Este un moment de apogeu pentru patru zodii / video

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O eclipsă de Lună va avea loc pe 28 octombrie.

„Pe 28 octombrie avem o Lună Plină în Taur și o eclipsă de Lună foarte importantă pentru că, iată, anul acesta îl avem pe Jupiter în Taur. A fost Venus retrogradă și tot sistemul acesta financiar a fost dat peste cap. Pe 28 octombrie va fi un apogeu la nivel financiar pentru fiecare dintre noi, dar și la nivel mondial.

Eclipsa de pe 28 este pe semne fixe. Este un moment de apogeu pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. În ultimii ani au trecut prin multe”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Un eveniment astrologic important va avea loc și pe 14 octombrie 2023: o eclipsă de Soare.

„Perioada între eclipse este foarte importantă. Între 14 octombrie și 28 octombrie trebuie să deschideți bine ochii, să ciuliți urechile și să fiți conștienți, să nu vă disociați, să nu vă detașați, să nu fugiți de voi înșivă și să vedeți semnalele care se petrec. În cele două săptămâni se întâmplă lucruri care vă dau peste cap și o să începeți să vă întrebați ce se întâmplă cu viața voastră. De obicei așa se întâmplă. Perioada dintre eclipse este plină de lucruri magice, de simboluri, de o anumită vibrație.

Luna octombrie este una definitorie pentru 2023 și v-aș recomanda să vă pregătiți de finalul anului pentru că evenimentele din octombrie vor conta cu adevărat în viețile noastre și în 2024, adică vor avea niște repercursiuni”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel