EXCLUSIV  Eclipsă de Lună pe 28 octombrie. Patru zodii vor fi influențate de acest aspect astronomic / video

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

La sfârșitul acestei luni, va putea fi urmărit pe cer un fenomen uimitor. Mai exact, pe 28 octombrie va avea loc o eclipsă de Lună. Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a spus la ce trebuie să ne așteptăm în următoarea perioadă.

„Am avut o eclipsă de Soare pe 14 octombrie, pe semne cardinale, iar la finalul lunii, pe 28 octombrie, avem o eclipsă pe semne fixe. Întotdeauna, între două eclipse se întâmplă lucruri importante, conceptul de sincronicitate. Intrăm într-un 'portal', ne întâlnim cu oameni, aflăm vești la care nu ne-am fi gândit, ne vin idei.

În această perioadă, viața noastră are o altă direcție și un alt ritm, dar cumva independent de noi, pentru că noi nu forțăm nimic, nu activăm noi și nu inițiem. Cumva, viața inițiază pentru noi anumite evenimente.

Între două eclipse, oamenii din jur o iau razna, dar nu neapărat în sens negativ. Unii se despart, alții se întâlnesc cu persoane cu care nu s-au mai văzut de câțiva ani, la alte persoane apare o veste la serviciu la care nu s-ar fi gândit. Sunt tot felul de surprize.

Eclipsa de pe 28 octombrie, fiind o Lună Plină în Taur, o eclipsă de Lună, semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor fi luate pe sus.

Când este Lună Nouă, lucrurile nu sunt foarte palpabile, sunt doar stări, senzații sau intenții, dar la Lună Plină, la o eclipsă de Lună, acolo sunt evenimente, vești sau un moment de apogeu, de cele mai multe ori. O Lună Plină vine ca un final și ca un apogeu.

În perioada dintre cele două eclipse există mai mulți nativi care trebuie să fie atenți în jurul lor. Oricât de mult te-ai chinui să fii atent și conștient, tot uiți.

Evenimentele prin care vei trece au un simbol, dar în momentul în care ți se întâmplă nu îți dai seama. În timp îți vei da seama că așa a fost să fie.

Când avem de-a face cu evenimente pe Nodurile Luare, înseamnă că așa trebuia să se întâmple”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel