Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Eclipsa de Soare, impact asupra nativilor din Rac. Daniela Simulescu: S-ar putea să vă pună pe jar. Cuvintele voastre costă

FOTO: Freepik @The Yuri Arcurs Collection
FOTO: Freepik @The Yuri Arcurs Collection

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a vorbit despre previziunile nativilor din zodia Rac.

”Perspectiva asupra relațiilor interumane se schimbă, dar se schimbă într-un mod non-conformist, pentru că noi știam că relațiile sunt într-un fel, ele nu mai sunt într-un anumit fel. 

De altfel, în ultimii ani,  au fost tot felul de divorțuri, oamenii nu mai sunt tot atât de legați ca înainte. Și bine-înțeles, o parte dintre noi, căci Nodul Sud este implicat, vrem să tragem cu dinții în continuare ca să rămână ca acum 100-200 de ani. Dar nu se poate”, a declarat Daniela Simulescu în horoscopul pentru această săptămână în care ne aflăm sub semnul eclipsei de soare din 2 octombrie.

Rac/ Ascendent în Rac

”Eclipsa, nu este de Lună, dar este tot importantă. Și se va petrece în casa a IV-a. Este un moment bun pentru cei care vor să se mute, să cumpere o casă, să vândă un imobil, un teren, pentru cei care vor să decoreze, care vor să mai schimbe ceva prin casă.

De asemenea, s-ar putea să mai lăsați de la voi ca să faceți pace cu cineva din familie sau sunteți invitat la un eveniment. Aflați pe nepusă masă că cineva se căsătorește, va face un botez. Vreau să mai aveți în vedere ceva. Că deși toate aceste evenimente au legătură cu arhetipul Balanței și că vouă vă place armonia și iubiți liniștea, totuși, finalul săptămânii s-ar putea să vă pună pe jar și să faceți reproșuri și să scoateți ochii și să aveți regrete, să vă victimizați.

Cuvintele voastre costă mult zilele care urmează. Nici nu vă dați seama: o replică, cât de multe pierderi vă poate aduce pe termen lung. Nu vă vărsați frustrările pe oamenii care nu care nu au nicio vină”, a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel