Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com
freepik.com

Pe 2 octombrie, se va petrece Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu și ce recomandări are pentru fiecare semn din zodiac.

Această Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Balanță, sună foarte bine în manual! De ce? Pentru că reprezintă un moment bun pentru un nou început, pentru a o lua de la capăt, pentru prospețime, pentru o nouă schimbare sau abordare. Când vorbim de Balanță, bineînțeles că vorbim de estetic. Vrem ca totul să arate frumos, să miroasă bine, să ne simțim perfect și să fie echilibru. Cu alte cuvinte, să fie pace!

Cu ocazia acestei zile, avem mai mulți actori implicați. Bineînțeles, Soarele, Luna și Nodul Sud, care se află în Balanță, dar și pe Mercur și pe Lilith. Ceea ce înseamnă că este cazul să facem noi o schimbare într-un domeniu pentru a căuta o balanță. Depinde doar de noi cum facem acest lucru. Atunci când Luna Nouă se petrece lângă o eclipsă, s-ar putea să ne ajute mai mult în comparație cu momentele când avem doar o Lună Nouă. 

O Lună Nouă are efecte cam jumătate de an, însă efectele cele mai serioase le putem vedea până când Nodurile Lunare vor ieși de pe această Axă Berbec-Balanță, în ianuarie 2025.

Iată recomandările astrologului Daniela Simulescu pentru fiecare zodie și ascendent! 

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa de Soare se petrece în Casa a șaptea. Așa că este cazul să cauți o nouă abordare în relațiile personale, în primul rând. Nu te mai gândi doar la greșelile partenerului sau la ale celorlalți, ci ești îndemnat să vezi și partea pozitivă din ei. Trebuie să accepți că oamenii nu sunt roboți și că întotdeauna vin și cu părți bune, dar și cu unele mai neplăcute. Dar depinde doar de tine cum vei aborda de acum încolo relațiile.

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa de Soare se petrece în Casa a șasea. Este cazul să te gândești cum îți poți îmbunătăți stilul de viață. Cum poți să te iubești mai mult, astfel încât să fii și mai sănătos. Dar și cum să faci să te înțelegi mai bine cu colegii. Ce poți schimba din modul în care comunici sau te comporți? 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa se petrece în Casa a cincea, acolo unde se află și guvernatorul tău. Deci e clar că poate fi un moment nemaipomenit pentru a vedea jumătatea plină a paharului. Casa a cincea discută despre acea iubire adolescentină, despre bucurie, plăcere. Stai de vorbă cu acel drăguț Cupidon și spune-i ce îți dorești. Iar dacă ești deja într-o relație, ai face bine să te gândești la o cină romantică, la un eveniment, să schimbi ceva, ca să te înțelegi și mai bine cu partenerul.

Rac/Ascendent în Rac

Această Eclipsă de Soare va fi în Casa a patra, așa că este momentul potrivit să îți înfrumusețezi casa, să îți cumperi un produs care să îți facă viața mai ușoară. Poți să fii oaspete, să pregătești frumos casa, să gătești ceva, să îi chemi pe cei dragi la tine sau tu să mergi în vizită la cei dragi. 

Vezi continuarea pe Astrosens!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel