EXCLUSIV  Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Balanță, 14 octombrie: Pierde, rămâne singur, al nimănui/ VIDEO

foto pexels
foto pexels

Unde vă lăsați pe voi? Unde nu existați? Aceste probleme le scoate la suprafață arhetipul Balanței, care cam ascunde lucrurile sub preș, spunând lumii că totul e bine și frumos și... când nu e! 

Astăzi, 14 octombrie 2023, avem Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Balanță. ”Nu trebuie să ne fie teamă de eclipsă, pentru că avem o lună nouă” spune Daniela Simulescu, astrologul DCNews și Astrosens. ”Nu aduce nimic semnificativ. Putem să ne gândim la un moment important pentru noi intenții, noi planuri” mai afirmă astrologul.

”Avem Soarele, Luna și Mercur lângă Nodul Sud din Balanță. Orice planetă personală pe Nodul Sud este dezechilibrată. Ce vrea Nodul Sud în Balanță? Echilibru, armonie, pace, diplomație, vrea ca totul să fie frumos. Atât vede! Totul frumos. E un pic de negare în spate” spune Daniela Simulescu. 

”Teama principala a arhetipului Balanței este că pierde, că rămâne singur, al nimănui” continuă astrologul, care afirmă că întotdeauna se referă la relație. ”Nodul Sud nu-l joci, te joacă el pe tine! Iar acum pe Nodul Sud avem Soarele cu partea de putere, avem Luna cu partea de emoție, de tot ce este în interior, și avem Mercur, ce ține de gândire” mai spune astrologul.

Vezi mai mult în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel