Edi Iordănescu și-a omagiat tatăl, după eliminarea tricolorilor de la Euro 2024: “A fost, este şi va fi mereu cel mai bun”

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Selecţionerul echipei naționale a României, Edward Iordănescu, a adus un omagiu emoționant tatălui său, Anghel Iordănescu, într-un mesaj postat pe Facebook, după eliminarea tricolorilor de la Campionatul European.

Edi Iordănescu a subliniat că este mândru să fi trăit o parte din experiențele tatălui său, pe care îl consideră „cel mai bun”.

„El a fost, este şi va fi mereu cel mai bun! Sunt doar bucuros că am trăit o mică parte din ceea ce a trăit el! România mereu în inima noastră”, a scris Edi Iordănescu pe o imagine care îi arată pe el și pe Anghel Iordănescu în momente diferite pe teren.

Reprezentativa tricoloră, cunoscută ca „Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Echipa națională a României a ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat grupa E.

Anghel Iordănescu, o legendă a fotbalului românesc, a fost antrenorul „Generaţiei de Aur” care a ajuns, în 1994, până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Performanțele sale au rămas întipărite în memoria fanilor, iar omagiul adus de Edi Iordănescu subliniază impactul și influența profundă pe care Anghel Iordănescu a avut-o asupra fotbalului românesc.

Iordănescu, sceptic că va mai continua la națională

Selecţionerul Edward Iordănescu, al cărui contract expiră în această lună, a declarat, marţi seară, că are nevoie de odihnă şi că urmează să discute cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF) despre o eventuală prelungire a înţelegerii. 

După doi ani şi jumătate de provocări intense, Iordănescu subliniază că familia sa are nevoie de el mai mult ca echipa naţională.

"Sunt mândru de tot ce s-a realizat aici, cred că totul poate continua să crească. Am nevoie de odihnă, apoi va fi o discuţie cu conducerea FRF şi preşedintele, dar şi cu familia mea. Nu ştiu ce va fi. Acum cred că familia mea are nevoie de mine mai mult ca echipa naţională. Au fost doi ani şi jumătate grei, cu atacuri în unele momente, cu lipsă de încredere, vom vedea ce vom decide", a declarat Iordănescu la Pro Arena.

Numit selecţioner în ianuarie 2022, Edi Iordănescu are contract până la finalul Campionatului European din Germania.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel